converse one star bestellen

Geen reacties
Renzeuslu
Offline

Sinds 2015 werkt Converse Asia elk jaar samen achieved de luxe boetiek BIOTOP, eigendom van ADAM ET ROPÉ, voor een exclusief paar premium Jack Purcell-sneakers. Voor 2020 serveert het duet nog een set weelderige instappers, opnieuw gemengd achieved een bovenwerk van dik leer. Eerdere samenwerkingen maakten gebruik van suède hierdoor marineblauw leer, maar een nieuwe sneakerset van BIOTOP heeft zwart gestructureerd percibir boven een dichte rubberen tussenzool. Tonale zwarte stiksels en bijpassende elastische inzetstukken schrijlings op de vamp houden de schoen stil luxueus, in lijn achieved de kledingselectie van BIOTOP. De kenmerkende "glimlach" converse jack purcell verkoop online  bij een teen intact en contrasteert met de tonale witte tussenzool.

Het in Londen gevestigde label Labrum heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Converse, in samenwerking met het merk omkring een exclusieve release voor vrienden en familie voor te bereiden. Het ontwerp bevat een aantal Serranía Leone invloeden, geïnspireerd op het erfgoed van imaginative director Foday Dumbuya hierdoor het land waar hij geboren is. over een bovenzijde. De zigzagprint will be een knipoog naar een 16 stammen van Serranía Leone, converse pro leather nederland sale terwijl het gebruikte kleurenpalet - groen, humor en blauw - afkomstig is van de vlag van het West-Afrikaanse terrain.

Zonder enige twijfel will be de converse one star bestellen nederland een van de meest iconische silhouetten van een Amerikaanse merk, dus toen ze de Converse One particular Star Ox Orange Tiger woods aankondigden, ging de gemeenschap los. Deze One Superstar belichaamt alles wat een sneaker zo legendarisch maakt en combineert enkele truck de klassieke kenmerken truck Converse met een strak en eigentijds ontwerp. Een One Star Ox Lemon Tiger is geschilderd inside een gewaagde oranje color en bouwt voort op het iconische ontwerp. Gemaakt van een combinatie truck materialen, waaronder eersteklas percibir en harig suède, partiet zwart sieren de rubberen tussenzool, terwijl een uitgesneden Converse-stermotief de zijpanelen raakt voor die onmiskenbare One particular Star-esthetiek.

Na de succesvolle samenwerking van Converse achieved Keith Haring voor een Converse X Todd Snyder-collectie, is het merk terug met een nieuwe samenwerking. Het merk werkt samen met het populaire streetwear-merk SOULGOODS uit Peking voor de Converse X SOULGOODS-collectie. Het doel van een drop is om een lokale cultuur van Peking naar de wereld lo brengen. Voor de eerste samenwerking met Converse benadrukt SOULGOODS hun iconische 'soul tiger'-logo, het hart truck het imago van een merk. De tijger will be een traditioneel Chinees cultureel symbool van "het overbrengen van positieve energie", vooral in termen van een verdrijven van boze geesten en het uitnodigen truck geluk.  converse jack purcell online sale De samenwerking will be een weergave van een jeugdcultuur van Peking.